Priručnik za primenu kontnog okvira za privredna društva, zadruge, druga pravna lica i preduzetnike

Jakov Sredović (autor)

Priručnik za primenu kontnog okvira za privredna društva, zadruge, druga pravna lica i preduzetnike

3565 din

U korpu

PRIRUČNIK ZA PRIMENU KONTNOG OKVIRA ZA PRIVREDNA DRUŠTVA, ZADRUGE, DRUGA PRAVNA LICA I PREDUZETNIKE je priređen tako da su za svaki konto iz Kontnog okvira detaljno data objašnjenja; šta se dotičnim kontom obuhvata - koje vrste ekonomskih promena, na osnovu čega dolazi do tih promena, međusobna povezanost promena i njihovo knjiženje, ukazujući na primenu MRS-a i MSFI-a. Ovaj NOVI PRIRUČNIK sadrži i: Pravilnik o Kontnom okviru i sadržini računa u Kontnom okviru za privredna društva, zadruge, druga pravna lica i preduzetnike u potpunom tekstu i primer ANALITIČKOG KONTNOG OKVIRA.

Napred navedeni PRIRUČNIK je priređen na osnovu sledećih propisa Pravilnika o Kontnom okviru i sadržini računa u Kontnom okviru za Privredna društva, zadruge, druga pravna lica i preduzetnike; Međunarodnih računovodstvenih standarda (MRS) i Međunarodnih standarda finansijskog izveštavanja (MSFI).

DODATAK:Pravilnik o kontnom okviru i sadržini računa u kontnom okviru za privredna društva, zadruge, druga pravna lica i preduzetnike usklađen sa poslednjim izmenama i dopunama objavljenim u "Sl. glasniku RS", br. 4 od 29.01.2010. i Analitički kontni okvir za privredna društva, zadruge, druga pravna lica i preduzetnike.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Knjigovodstvo , Kontni plan , Preduzeća , Računi , Knjigovodstveni sistemi , Pogonsko knjigovodstvo
Ostali naslovi iz oblasti: Ekonomija

Izdavač: Poslovni biro; 2007; latinica; 24 cm; 628 str.; 978-86-7889-257-8;