knjizara.com
Agilnost na prvom mestu
Transformacija bez haosa

Stiv Berez, Sara Elk, Darel Rigbi (autor)

Agilnost na prvom mestu
1080 din
Stara cena: 1200 din
U korpu

Agilnost ima moc´ da transformiše posao – ali samo ako je implementirana na pravi način.
Vec´ decenijama, poslovni lideri su bolno svesni ogromnog ponora: oni teže stvaranju okretnih, fleksibilnih preduzec´a, ali njihova svakodnevna realnost su okoštali, rigidni i tromi procesi koji su kontrateža toj ideji. Danas se agilnost pozdravlja kao suštinski most preko ovog ponora, sa potencijalom da transformiše kompaniju i katapultira je na čelo čopora. Ali kad bi sve bilo tako lako!
U ovoj bistroj, neophodnoj knjizi, Darel Rigbi i njegove kolege Sara Elk i Stiv Berez pružaju preko potrebnu proveru stvarnosti. Oni raspršuju

mitove i zablude o agilnosti i slikaju rečima kako agilni timovi mogu biti moc´ni, onda kada se vrednost i inovativnost sretnu.
Ključ je, kako autori tvrde, ravnoteža. Svaka organizacija mora da optimizuje i strogo kontroliše neke od svojih operacija, a da istovremeno uvodi inovacije. Agilnost, dobro implementirana, omoguc´ava snažne inovacije bez žrtvovanja efikasnosti i pouzdanosti – onoga što je svetinja za tradicionaliste.
Ova knjiga će vam pomoći da uvidite kako prava agilnost zaista funkcioniše, šta je ono što treba i, još bolje, šta je ono što ne treba da radite. I više od toga – ova knjiga će osvetliti mapu puta za vođenje tranzicije ka zaista agilnoj kompaniji kakvu želite!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Upravljanje , Poslovni uspeh , Preduzeća
Ostali naslovi iz oblasti: Menadžment

Izdavač: Finesa; 2023; Broširani povez; latinica; 21 cm; 249 str.; 978-86-6303-085-5;