knjizara.com
Marko Mitrović

Marko Mitrović bavi se restrukturiranjem već gotovo dvadeset godina, sa upravljačke, investicione i savetničke pozicije. Radio je na brojnim projektima u većini zemalja srednje i istočne Evrope, kao i u SAD. Tokom karijere, bio je jedan od izvršnih direktora u CRG Partners (sada deo Deloitte CRG), kompaniji koja je devedesetih godina prošlog veka započela praksu restrukturiranja u Centralnoj Evropi, na projektima Svetske banke, USAID i EU.

Marko Mitrović je i jedan od osnivača EMSA Capital, investicionog fonda aktivnog u regionu i usmerenog na ovu oblast. U Srbiji je, tokom poslednjih nekoliko godina, sarađivao sa fondovima Reconstruction Capital i Darby Private Equity, a trenutno je savetnik Evropskoj banci za obnovu i razvoj (EBRD). Predavanja o restrukturiranju držao je kako u Srednjoj Evropi tako i u SAD, uključujući i seminar za globalni tim Međunarodne finansijske korporacije (IFC).

Član je International Insolvency Institute, vodećeg svetskog instituta za ovu oblast.

autor Marko Mitrović

1 naslova [prikazano 1-1]

Marko Mitrović

Broširani povez, Clio, 2015, ISBN: 978-86-7102-483-9, latinica
Da li Srbiji preti “izgubljena decenija”? Kako preokrenuti privrednu situaciju koju karakterišu prezaduženost, nelikvidnost i sve slabija ...
U korpu

841 din

Stara cena:990 din

Ušteda:149 din (15%)