knjizara.com
Uvek bolja verzija
kako voditi kompaniju kroz hiperinflaciju, ekonomske sankcije, ratove i raspad država, sačuvati je i dalje razvijati

Željko Tomić (autor)

Uvek bolja verzija
539 din
Stara cena: 599 din
U korpu

Uvek bolja verzija verom u moć pojedinca, čoveka, slojevitom analitičnošću, inovativnim primerima sopstvenog poslovanja ne sakriva puteve svog napretka, već naprotiv, svoja saznanja, neoubičajeno za deo sveta u kome jesmo, nudi na uvid, što je još jedan dokaz osobenog vođenja kompanije kao što je OSA. Uvek bolja verzija Željka Tomića, zahvaljujući neočekivanom literarnom daru svog autora, predstavlja mnogo više od uobičajene stručne literature i snažno nas hrabri da postanemo kreativni deo IT sektora ili nekog drugog za koji imamo potrebu, talenat, maštu i snagu.
Miki Manojlović<

br>
Željko Tomić veoma vešto i suptilno prepliće priče o stvaranju, problemima i uspehu svoje kompanije s nekim ključnim teoretskim modelima. Poseban ugao koji ovoj knjizi daje jedinstvenost jeste inženjerski bekgraund autora, koji se, često i na sopstvenim greškama, kreće neizvesnim putevima privatnog preduzetništva. Osvežavajuće, iskreno i poučno.
Ivan Stanković, Communis

Pred vama je knjiga koja na najbolji način opisuje početke i trajanje informatičke ere kod nas, izuzetno vredno delo koje nam dolazi iz pera čoveka koji je jedan od pionira u razvoju informacionih tehnologija i privatnog preduzetništva uopšte. Imao sam čast i zadovoljstvo da Željka Tomića upoznam u ranoj mladosti, kao profesora od koga sam učio i koji mi je bio uzor. Kasnije, dok sam razvijao sopstvenu kompaniju u inostranstvu, prva privatna firma iz Srbije koju sam sreo na međunarodnom tržištu bila je „OSA – Računarski inženjering“, sa Željkom na čelu. Kao što je tada OSA bila značajan pokretač promena i vesnik digitalnog doba, tako i danas traje sa ništa manjim značajem i uticajem. Iskreno se nadam da će knjiga koju držite u rukama doživeti nova izdanja i dobiti čitava nova poglavlja, da će industrija informacionih tehnologija u Srbiji postati još značajniji pokretač sveukupne privrede, a da će Željko nastaviti da niže uspehe. Do tada, uživajte u redovima koji su ispred nas.
Veselin Jevrosimović, Comtrade

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Preduzetništvo
Ostali naslovi iz oblasti: Menadžment

Izdavač: Službeni glasnik; 2. izdanje, 2017; Broširani povez; latinica; 20 cm; 121 str.; 978-86-519-2054-0;