knjizara.com
Mala privreda i preduzetništvo

Miroljub Nikolić, Maja Stošković, Vladimir Novaković (autor)

Mala privreda i preduzetništvo
1210 din
U korpu

Osnovna svrha ove knjige da svim potencijalnim, sadašnjim i budućim, preduzetnicima pomogne i ukaže na osnovna pitanja i dâ odgovor kako bi mogli da uspešno prevaziđu najvažnije probleme i iskušenja koja ih na putu do uspeha očekuju.
Knjiga MALA PRIVREDA I PREDUZETNIŠTVO namenjena je onima koji su prepoznali šansu za poslovanje, imaju zdravu poslovnu ideju i žele da je realizuju, kao i svima koji su već pokrenuli svoje poslovanje i žele da ga unaprede. Cilj knjige j

e da u sažetom obliku, na jednostavan i lako razumljiv način predstavi domaća i strana iskustva o poslovanju male privrede, mogućnostima za otpočinjanje poslovanja i da pruži korisne savete kako ostvariti uspeh u dinamičnom tržišnom okruženju. Dobar stil, jednostavnost u prikazivanju i potpuno pokriven spisak znanja i veština kojima preduzetnici moraju da ovladaju, koncizno predočavaju budućim i sadašnjim preduzetnicima put do poslovnog uspeha. Potvrđena strana i domaća rešenja i iskustva u domenu male privrede mogu biti od velikog značaja ne samo za postojeće, nove i potencijalne preduzetnike, već i za sve institucije i ogranizacije koje u svom poslovanju imaju dodirnih tačaka sa malom privredom.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Preduzetništvo
Ostali naslovi iz oblasti: Ekonomija

Izdavač: AGM knjiga; 2011; Broširani povez; latinica; 25 cm; 255 str.; 978-86-86363-31-2;