knjizara.com
Placebo ste vi - Snaga vašeg uma

Džo Dispenca (autor)

Placebo ste vi - Snaga vašeg uma
1544 din
Stara cena: 1716 din
U korpu

Dr Džo Dispenca smatra da smo placebo mi sami – naše misli, stavovi, uverenja i percepcija koje oblikuju našu stvarnost pa tako i zdravlje. Donosi potvrđene slučajeve ljudi koji su oboleli pa čak i umrli jer su poverovali, kako se pokazalo, u pogrešno postavljenu fatalnu dijagnozu. Ali ako je moguće da naše misli budu tako moćne, zašto ih ne iskoristiti za ozdravljenje i kvalitetniji život? Dr Dispenca navodi brojne primere polaznika svojih radionica koji su se snagom uma izlečili od raka, bolesti srca, artritisa, depresije, Parkinsonove bolesti, bolesti štitne žlezde, multiple skleroze i drugih bolesti.

Na temelj

u najnovijih istraživanja na području kvantne fizike, neurologije, psihologije, biologije i hipnoze dr Dispenca je oblikovao model transformacije koji nas poučava kako da postignemo placebo efekat, u šta su se uverili njegovi pacijenti, a čudesna poboljšanja njihovih stanja su i naučno potvrđena.

Knjiga sadrži uputstva za vođenu meditaciju i doprinosi promeni duboko ukorenjenih verovanja i opažaja, što je prvi korak ka ozdravljenju umom koje nije samo moguće, već i vrlo učestalo.

Ova kniga je jedini recept za zdravlje koji će vam ikada trebati.
Dr Kristijana Nortrup

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Autosugestija
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna medicina

Izdavač: Leo commerce; 2016; Broširani povez; latinica; 23 cm; 348 str.; 978-86-7950-417-3;