knjizara.com
Reci to s ljubavlju

Marija Đovana Luini (autor)

Reci to s ljubavlju
592 din
Stara cena: 740 din
U korpu

Traume vezane za ljubav su velike jer govorimo o najmoćnijoj energiji koja postoji.
„Te reči su mi prijale, ne znam zašto sam se odmah osetio bolje.” „To što si rekao povredilo me je, pamtiću celoga života.” Reči čine naše razgovore, ali su mnogo više od prostih elemenata i imaju trenutni uticaj na onoga ko ih prima, čak i na duge staze. Postaju melem za dušu, podrška kada ih se setite, izraz ljubavi, prijateljstva, poverenja ili često ubojiti otrov sporog dejstva. Stvaralačka energija ljubavi koja je u svakome od nas utiče na sve aspekte verbalnih odnosa. To primećujemo dok posmatramo mimiku lica, nehotične uzvike, boju kože, ritam disanja onoga ko govori. Rečima možemo slušaocu da

poklonimo ili oduzmemo energiju. U svakom okruženju – na poslu, kod lekara, u ljubavnom odnosu – reči mogu da stvaraju ili kidaju veze, da izazovu suze ili smeh, da izraze emocije i planove, da nas ostave ravnodušnim ili da ostave trag. Mogu da nas razbole jer je njihova opipljiva moć sposobna da stupi u interakciju s našom energijom da bi stvorila ili izmenila ravan stvarnosti, ali i da nas pozovu da uvek idemo dalje na svom unutrašnjem putovanju.
Marija Đovana Luini polazi od svog lekarskog iskustva uz koji je razvila unutrašnji i duhovni pristup bolesti i dopunjava ove stranice nizom praktičnih vežbi. Opisuje specifičnu i nepogrešivu snagu reči kako bi nas učinila svesnijim i naučila da se nosimo sa pažnjom u svakodnevnim situacijama. Bez ljubavi, reči ne bi lečile i njihove vibracije ne bi m­ogle da se pretvore u magiju. Međutim, za magiju je važno da verujete „da ­se srcem i umom pridržavate vizije koja prevazilazi materijalno” da biste k­onačno postali svesni koliko snage ima u svakome od nas.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Alternativna medicina
Ostali naslovi iz oblasti: Medicina

Izdavač: Publik Praktikum; 2023; Broširani povez; latinica; 20 cm; 127 str.; 978-86-6152-154-6;