knjizara.com
Stvorite svoje novo ja

Džo Dispenca (autor)

Stvorite svoje novo ja
1160 din
Stara cena: 1450 din
U korpu

Ako počnete da vodite računa o svojim mislima i zapisujete ih, otkrićete da uglavnom ili mislite unapred, ili se osvrćete unazad.

Vi niste sudbinski određeni svojim genima i osuđeni da budete takvi kakvi ste sve do kraja života. Stvara se jedna nova nauka koja daje moć svim ljudima da stvore realnost po svom izboru. U knjizi Stvorite svoje novo ja: Kako izgubiti sopstveni um i stvoriti novi, slavni pisac, predavač, istraživač i hiropraktičar, doktor Džo Dispenca, kombinuje područja kvantne fizike, neuronauke, hemije mozga i genetike da bi vam pokazao šta je sve moguće.

Ne samo

da će vam biti dato neophodno znanje da biste promenili neki aspekt sebe već ćete naučiti i koja oruđa možete koristiti da biste, korak po korak, primenili ono što ste naučili i uneli značajne promene u neko područje svog života. Doktor Džo Dispenca demistifikuje drevna shvatanja i prevazilazi jaz koji postoji između nauke i duhovnosti.

Uz pomoć njegovih upečatljivih radionica i predavanja, na hiljade ljudi iz 25 zemalja sveta koristilo je ove principe da bi promenilo sebe iznutra. Kada budete uspeli da se rešite navike da budete onakvi kakvi ste i zaista promenite svoj um, vaš život više nikada neće biti isti!

„Stvorite svoje novo ja: Kako izgubiti sopstveni um i stvoriti novi, moćan je spoj najsavremenijih naučnih dostignuća i njihove primene u realnom životu, koji stvara savršenu formulu za svakodnevno življenje.” – Greg Brejden, autor bestselera Božanski matriks

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Publik Praktikum; 2022; Broširani povez; latinica; 23 cm; 300 str.; 978-86-6035-961-4;