knjizara.com
Prirodno lečenje štitne žlezde

Emili Lipinski (autor)

Prirodno lečenje štitne žlezde
1925 din
U korpu

Emili Lipinski je doktor naturopatske medicine; ona takođe ima bolest štitne žlezde. Godinama se borila da dobije ispravnu dijagnozu, a zatim da kontroliše svoje simptome. Posvetivši se istraživanju i radom sa svojim pacijentima, otkrila je da je za lečenje štitne žlezde potrebno mnogo više od lekova koji se izdaju na recept. Praktični saputnik za milione obolelih od bolesti štitne žlezde, prirodno lečenje uključuje najnovija istraživanja o zdravlju štitne žlezde, a istovremeno nudi i praktičan plan. Počevši sa lako ra

zumljivim poglavljem „Štitna žlezda 101“, dr Lipinski ističe mnoge teme koje su sastavni deo razumevanja zdravlja štitne žlezde, uključujući:

*Pregled ključnih testova i lekova
*Iznenađujući izvori toksičnosti za štitnu žlezdu - i šta učiniti s njima
*Kako se neki od najvećih zdravstvenih trendova odnose na zdravlje štitne žlezde, uključujući:
*povremeni post, razne dijete, kao i biljke i suplemente
*Vrhunski tretmani i terapije

Sa ishranom za lečenje štitne žlezde, prilagodljivim planom zasnovanim na hrani koji će vam pomoći da povratite svoju energiju i zdravlje, i 50 recepata za početak, naći ćete poboljšanu energiju, varenje; smanjenje nivoa antitela na štitnu žlezdu; uravnoteženo raspoloženje; pa čak i gubitak težine. Ukratko, prirodno lečenje štitne žlezde pruža sve alate koji su vam potrebni da sačuvate svoje zdravlje i uspostavite ravnotežu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Alternativna medicina
Ostali naslovi iz oblasti: Medicina

Izdavač: Sezam book; 2022; Broširani povez; latinica; 23 cm; 285 str.; 978-86-6105-259-0;