knjizara.com
Spas 3
Tajne i metode svetske natur medicine

Isidora Bjelica (autor)

Spas 3
509 din
Stara cena: 599 din
U korpu

Tajne i metode svetske natur medicine.
Brevijar tehnika i tajnih znanja za očuvanje i poboljšanje zdravlja.
Ne znam nikog ko je bio toliko lud i uporan da sve to proba na svojoj koži. Da luta od zemlje do zemlje, od klinike do klinike, od farmaceuta do herbalista, iscelitelja, natur lekara, gurua... Da proba da pronađe rešenje za kvadraturu kruga zvanu kancer...
Ostavljeni na milost i nemilost zvaničnim protokolima i nenaučnim alternativnim metodama, ljudi suočeni sa teškim bolestima uglavnom su prepušteni sopstvenom traganju za lekom. Do inform

acije o tome koje sve vrste terapija danas postoje teško je doći, a često se dolazi i sa zakašnjenjem, jer se mnogo toga krije ili je preskupo.
Isidora Bjelica je četiri puta bila na granici između života i smrti. U potrazi za izlečenjem najtežeg oblika kancera jajnika prošla je dvanaest zemalja i razne vrste terapija kod najvećih svetskih eksperata integrativne, odnosno „natur“ medicine. Znanja i metode koje je probala lično na sebi Isidora je sabrala na jednom mestu i nesebično ih podelila svojim čitaocima.
Spas 3 je pionirski projekat koji će vam uštedeti vreme i novac jer u savremenom svetu najviše vredi informacija. Ovaj sveobuhvatni i ambiciozni priručnik, koji sadrži podatke o najnovijim imunološkim i detoksikacionim tehnikama, različitim vrstama suplemenata, psihološkim metodama, nije namenjen samo osobama sa zdravstvenim problemima već i onima koji žele da očuvaju svoje zdravlje.
Ne dajem savete, jer niko zapravo ne zna univerzalni lek, ali znam da je glupo odustati od zvanične medicine i onoga što ona donosi, kao i sebi uskratiti sve ono što nam nudi natur medicina.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Alternativna medicina
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna medicina

Izdavač: Laguna; 3. izdanje, 2016; Broširani povez; latinica; 20 cm; 183 str.; 978-86-521-2268-4;