Milovan Milošević

Dr Milovan Milošević, rođen je 1935. godine u selu Dubu, opština Bajina Bašta. Osnovnu školu završio je u rodnom selu, gimnaziju u Bajinoj Bašti i Užicu, a Vojno-tehničku akademiju u Zagrebu sa prosečnom ocenom 9,36. Godine 1967. stekao je titulu magistra organizacionih nauka. Posle odgovornih poslova i funkcija koje je obavljao u značajnim beogradskim preduzećima i ustanovama, prevremeno se penzionisao 1994. godine po svom zahtevu. Vratio se u rodno selo sa namerom da zaboravi stari način života i po mogućnosti povrati svoje ruinirano zdravlje. Posvetio se izučavanju ekološke proizvodnje žitarica, povrća i voća. Znanje iz prirodne medicine rešio je da primeni u praksi i počinje da se leči biljem i da menja način ishrane kako bi se telo oslobodilo otrova.
Osnovao i registrovao udruženje Centar za prirodne alternative (CPA). Organizuje eko-zdravstveni turizam u pet kategorisanih soba (tri zvezdice), seminare i kurseve za detoksikaciju organizma.
Poštujući prirodne zakone, vitalan i veseo, osvojio je i vrhove prirodnih nauka, i u 79. godini života doktorirao na The Institute for Natural Medicine, postavši tako Doktor nauka prirodne medicine.

autor Milovan Milošević

1 naslova [prikazano 1-1]

Lečenje petrolejom ili gasom za lampe

Milovan Milošević

Miroslav, 2013, ISBN: 978-86-7056-205-9, ćirilica

U korpu 1320 din