knjizara.com
Razvijte svoj mozak

Džo Dispenca (autor)

Razvijte svoj mozak
rasprodato

Doktor Džo Dispenca decenijama proučava ljudski um - kako on funkcioniše, kako skladišti informacije i zašto neprekidno istrajava na istim obrascima ponašanja. U čuvenom filmu "Šta mi uopšte znamo?!" počeo je da objašnjava kako se mozak razvija - učenjem novih veština, razvijanjem sposobnosti koncentracije usred haosa, čak i isceljivanjem tela i psihe.
Knjiga Razvijte svoj mozak detaljno predstavlja ove informacije i pomaže vam da preuzmete kontrolu nad svojim umom objašnjavajući kako misli mogu da izazovu hemijske reakcije usled kojih postajete zavisni od određenih obrazaca i osećanja - uključujući i one koji vas unesrećuju.
A kada znate kako

te loše navike nastaju, možete ne samo da prestanete s takvim obrascima, već i da reprogramirate i razvijete svoj mozak, tako da nove, pozitivne i korisne navike mogu da preuzmu njihovo mesto. To možete odmah početi da sprovodite u delo. Vi i samo vi imate moć da promenite svoj um i da razvijete svoj mozak za bolji život - zauvek.

„Dr Džo Dispenca duboko zalazi u neobični potencijal uma. Pročitajte ovu knjigu i dobićete potrebnu inspiraciju da zauvek promenite svoj život.” - Lin Maktagart, autorka knjige Moć osmice

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Mozak , Psihofiziologija
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Publik Praktikum; 2020; Broširani povez; latinica; 23 cm; 420 str.; 978-86-6035-708-5;