knjizara.com
Muški kuvar

Jovan Maksimović (autor)

Muški kuvar
rasprodato

Najlepši poklon za vašeg supruga, ohrabrujuća lektira za sve neženje, neophodan priručnik za sve koji obožavaju svoju suprugu, prehrambeni bukvar za ambiciozne tate, knjiga koju i žena treba da pročita, odgovor na pitanje kako da ostvarite svoju nezavisnot (bar što se kuvanja tiče), mnogo ideja i tuđeg iskustva za gurmane i sladokusce, vaš hobi - na najbrži i najlakši način, vaša samačka nevolja postaje vaše zadovoljstvo!

Ova spasonosna čitanka kulinarskih znanja i umenja pomoći će vam da steknete ili da razvijete još jedan od svojih talenata...

Knjiga o «muškoj» umetnosti u prostoru tradicionalno rezervisanom za žene. Neobičnog formata sa mnoš

tvom ilustracija i duhovitih komentara na preko dvesta strana teče priča o umetnosti kuvanja i o specifičnoj etikeciji u kuhinjskom zabranu i gastronomskom mikrokosmosu. Muški kuvar vrvi od ideja i tuđeg iskustva dragocenog za sve gurmane i sladokusce.

U sedmnaest poglavlja ovog nesvakidašnjeg kuvara obuhvaćeno je sve od apsolutnog početka preko raznih manje ili više komplikovanih jela, tradicionalne kuhinje sve do pravih malih majstorija i uputstava za spremanje mnogih egzotičnih jela iz raznih svetskih i nacionalnih kuhinja.

Mnogo saveta, recepata i ideja, kako da postanete spretan i valjan domaćin za sebe, za ukućane, za goste... Muški kuvar je ohrabrujuća lektira za sve one kojima kulinarstvo strast ali i potreba. Ovo je najlepši poklon za svakog muža pogotovu za one koji obožavaju svoju suprugu ali i knjiga koju treba i žene da pročitaju.

Ova spasonosna čitanka kulinarskih znanja i umenja pomoći će vam da steknete ili da razvijete još jedan od svojih talenata, da suvereno dominirate prostorom lepih ukusa i mirisa, gastronomskih inovacija i malih svakodnevnih zadovoljstava.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Kuvarski recepti , Priprema hrane i obroka , Kuvanje
Ostali naslovi iz oblasti: Kuvari

Izdavač: Dereta; 2006; latinica; 22 cm; 212 str.; 86-7346-553-2;