knjizara.com
Brzo i ukusno

Gordon Remzi (autor)

Brzo i ukusno
1992 din
Stara cena: 2490 din
U korpu

Pred vama je kuvar uz pomoć kojeg ćete za kratko vreme pripremati ukusne kulinarske specijalitete velikog šefa kuhinje.
Budući da imamo neograničen pristup receptima na internetu, verovatno se pitate zašto bi nekome bio potreban još jedan kuvar. Zato što je ovo jedinstveni kuvar, čije je recepte pažljivo osmislio svetski priznati i nagrađivani šef kuhinje nakon višegodišnjeg isprobavanja raznovrsnih jela iz svih krajeva sveta.
Tokom svoje uspešne kulinarske i televizijske karijere, Gordon Remzi je naučio mnogobrojne trikove kako bi brzo i bez greške pripremao jela koja imaju fantastičan ukus, čak i kada je najveća gužva u restoranu. Svoje znanje i iskus

tvo iskoristio je da sastavi kolekciju inspirativnih recepata, namenjenu kuvarima koji pripremaju jela kod kuće, takođe u žurbi, koja pritom ne žele da odustanu od savršenog ukusa.
Remzijev kuvar Brzo i ukusno sadrži 100 isprobanih recepata za jela, prilagođenih spremanju u kućnim uslovima. Da bi se pripremilo svako od navedenih jela, potrebno je najviše 30 minuta. Saveti eksperta kao što je Gordon Remzi omogućavaju vam da od već postojećih sastojaka i aromatičnih dodataka pravite izvrsna glavna jela, umake i poslastice.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Kuvarski recepti , Kuvanje
Ostali naslovi iz oblasti: Kuvari

Izdavač: Publik Praktikum; 2021; Tvrd povez; latinica; 25 cm; 244 str.; 978-86-6035-816-7;