knjizara.com
Vampirski dnevnici 5: Povratak: Suton

L. Dž. Smit (autor)

Vampirski dnevnici 5: Povratak: Suton
rasprodato

Kada se Elena žrtvovala da spase dvojicu braće vampira koji je vole – privlačnog i tajanstvenog Stefana i uglađenog ali opasnog Dejmona – predala se sudbini goroj od smrti. Sve dok je moćna natprirodna sila nije povratila.
Sada Elena nije samo ljudsko biće. Ona poseduje nove sposobnosti, koje su joj dodeljene u životu nakon života. To nije sve, njena krv pulsira sveprožimajućom i jedinstvenom snagom što je čini otpornom na bilo kog vampira.
Stefan pokušava da iznađe način da sačuva Elenu kako bi započeli zajednički život. Dejmona, međutim, vuče neizdrživa želja za moći, i hoće da Elena vlada kao njegova princeza. Kada Stefana namame da se ud

alji iz Felove Crkve, Dejmon koristi šansu da ubedi Elenu da je on taj brat sa kojim joj je suđeno da bude...Ali, tama se polako spušta na grad, a Dejmon, čija je uloga oduvek bila da bude lovac, sada postaje plen; žrtva zlonamernog stvorenja koje nad njim ima moć kad mu je volja, i čiji je cilj ne samo da okusi Eleninu krv već i da oduzme njen život.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Za tinejdžere , Vampiri , Američka književnost , Horor
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Čarobna knjiga; 2011; Broširani povez; latinica; 21 cm; 414 str.; 978-86-7702-163-4;