knjizara.com
Večita noć - III deo trilogije Soj

Giljermo del Toro, Čak Hogan (autor)

Večita noć - III deo trilogije Soj
799 din
Stara cena: 999 din
U korpu

Prošle su dve godine otkako se pojavio vampirski virus. Vampiri neobuzdano vladaju svetom, dovodeći čovečanstvo na ivicu istrebljenja. Sudbina „odabranih“, nezaraženih ljudi, gora je od najstrašnije noćne more. Živi su da bi služili, podjarmljeni i zatočeni u logore, podeljeni u grupe onih koji rađaju nove ljudske jedinke i onih drugih, čijom se krvlju goste Gospodar i njegova ogromna vojska.
Budućnost ljudske vrste zavisi od umešnosti boraca za slobodu – doktora Efraima Gudvedera, doktorke Nore Martinez, bivšeg istrebljivača pacova Vasilija Feta i Kvinlana, vampira koji želi da se osveti Gospodaru. Oni se udružuju da bi

spasli Efovog sina Zaka, ali i da bi pomrsili konce novom, neprirodnom svetskom poretku. Međutim, dobro i zlo se prožimaju, a Gospodar je sve veštiji lovac... U tom kritičnom trenutku, štošta ukazuje na mogućnost da se među njima nalazi izdajnik, a samo jedan čovek zna tajnu... Ali da li mu mogu poveriti sudbinu sveta? I ko će se od njih žrtvovati da bi ostali bili spaseni?

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Horor , Vampiri
Ostali naslovi iz oblasti: Naučna fantastika

Izdavač: Čarobna knjiga; 2. izdanje, 2015; Broširani povez; latinica; 20 cm; 416 str.; 978-86-7702-220-4;