knjizara.com
Instrumenti smrti 2: Grad pepela

Kasandra Kler (autor)

Instrumenti smrti 2: Grad pepela
1039 din
Stara cena: 1299 din
U korpu

Kleri Frej bi najviše volela da joj se život vrati u normalu. Ali kako da vodi običan život kada je Senolovac koji ubija demone, kada joj je majka zatočena i u komi, a osim toga poseduje i moć da vidi bića podzemnog sveta? Magični, mračni i opasni univerzum u kojem se našla sve dublje je uvlači u svoju zamršenu mrežu. Pored svega, rastrzana je osećanjima koja gaji prema najboljem drugu Sajmonu, kao i prema Senolovcu, zgodnom i opasnom Džejsu. Sve bi možda bilo drugačije da se Sajmon ne preobražava u vampira i da Džejs nije njen novopronađeni brat! A Klerina jedina ša

nsa da spase majku jeste da pronađe nitkova Senolovca Valentina, koji je, osim toga što je po svemu sudeći lud i zasigurno zao, istovremeno i njen otac!
Gotski detalji i klasični elementi tradicionalne horor-fantastike sjajno se uklapaju sa modernom, gradskom atmosferom Njujorka. Egzotično i misteriozno podzemlje ovog grada nikada ne spava, a kada se u njemu, pored ljudskih bića, nađu još i vukodlaci, vampiri, anđeli, vile i lovci na demone, nema vremena ni za predah.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Horor , Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Naučna fantastika

Izdavač: Čarobna knjiga; 3. izdanje, 2014; Broširani povez; latinica; 21 cm; 408 str.; 978-86-7702-349-2;