knjizara.com
Kraljica vazduha i mraka
Saga mračne veštine. Knj. 3

Kasandra Kler (autor)

Kraljica vazduha i mraka
959 din
Stara cena: 1199 din
U korpu

Krv nevinih prolivena je na stepeništu dvorane Saveta, svetog uporišta Senolovaca. Nakon tragične smrti Livije Blektorn, Klava se našla na ivici unutrašnjeg rata. Deo porodice Blektorn beži u Los Anđeles da tamo potraži uzrok pošasti koja uništava veštičji soj. Džulijan i Ema, za to vreme, očajnički pokušavaju da potisnu svoju zabranjenu ljubav ne bi li se odvažili na opasan put u Vilin-zemlju iz koje moraju da vrate Crnu knjigu mrtvih. Na vilinskim dvorovima pronaći će tajnu koja bi mogla da razori Svet senki i otvori mračan put ka budućnosti kakvu nikada nisu zamišljali. Utrkujući se s vremen

om, Ema i Džulijan moraju da spasu svet Senolovaca pre nego što kobna moć parabatajskog prokletstva uništi i njih i sve koje vole.
Na kraju ih čeka najveličanstvenija bitka ikada zabeležena u senolovačkoj istoriji u kojoj će se na istom bojištu naći Senolovci, Podzemljaši, vukodlaci, goblini, vile, trolovi, bauci, veštičji soj i vampiri. Epska bitka nezapamćenih razmera koja jednima donosi slobodu, a drugima smrt i zaborav.
Mračne tajne i zabranjena ljubav dovešće opstanak Senolovaca u opasnost u „Kraljici vazduha i mraka” Kasandre Kler, završnici hit trilogije „Mračne veštine”.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Fantastika
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Publik Praktikum; 2021; Broširani povez; latin; 23 cm; 519 str.; 978-86-6035-806-8;