knjizara.com
Testiranje JavaScript aplikacija

Lucas Da Costa (autor)

Testiranje JavaScript aplikacija
2750 din
U korpu

utomatizovano testiranje pomoći će vam da napišete visokokvalitetan softver za manje vremena, sa više samopouzdanja, manje grešaka i bez stalnog ručnog kontrolisanja. “Testiranje JavaScript aplikacija” je vodič za izgradnju sveobuhvatnog i pouzdanog paketa za testiranje JS aplikacija, koji opisuje kako da pišete testove i kako JS alati za testiranje rade “ispod haube”. Vaš učitelj je Lucas de Costa, glavni saradnik u popularnim JS bibliotekama za testiranje, koji vam predstavlja kvalitetan način razmišljanja za donošenje ispravnih odluka o testiranju koje daju stvarni doprinos vašem poslovanju. Imaćete koristi od in

formativnih objašnjenja i dijagrama, lako prenosivih primera koda i dobrih saveta u vezi sa upotrebom najnovijih biblioteka i radnih okvira JavaScript ekosistema.

O tehnologiji
Automatsko testiranje je neophodno za stalnu isporuku dobrih JavaScript aplikacija. Kompletna strategija testiranja trebalo bi da pokriva funkcije u izolaciji, integraciju različitih delova koda i ispravnost iz perspektive krajnjeg korisnika. Ova knjiga će vas naučiti kako da brzo i pouzdano isporučite pouzdan softver.

O knjizi
“Testiranje JavaScript aplikacija” je udžbenik za implementaciju automatizovanih planova testiranja veb aplikacija zasnovanih na JavaScript-u. Opisuje praktične strategije testiranja, korisne alate i biblioteke i objašnjava kako da održavate visok kvalitet. Kroz jasne opise i brojne primere istražićete pristupe i za backend i za frontend aplikacije i naučićete da brže i pouzdanije testirate softver.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: JavaScript
Ostali naslovi iz oblasti: Programiranje

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2021; Broširani povez; latinica; 24 cm; 512 str.; 978-86-7310-565-9;