knjizara.com
JavaScript sveobuhvatan vodič 7. izdanje

David Flanagan (autor)

JavaScript sveobuhvatan vodič 7. izdanje
3200 din
U korpu

Ova knjiga pokriva JavaScript jezik i JavaScript API-je implementirane od strane veb čitača i Noda. Napisao sam je čitaocima sa određenim prethodnim iskustvom u programiranju koji žele da nauče JavaScript, ali i programerima koji već koriste JavaScript, ali žele da svoje razumevanje podignu na viši nivo i zaista savladaju jezik. Moj cilj sa ovom knjigom je da dokumentujem JavaScript jezik sveobuhvatno i kompletno i pružim dubinski uvod u najvažnije API-je na strani klijenta i na strani servera koji su danas dostupni. Kao rezultat, ovo je obimna i detaljna knjiga. Ali nadam

se da će pažljivo proučavanje biti nagrađeno i da će vam vreme koje potrošite da pročitate knjigu, biti nadoknađeno u vidu vaše veće produktivnosti u programiranja.

Prethodna izdanja ove knjige sadržala su opsežan referentni deo. Više ne smatram da ima smisla da taj materijal bude u štampanom obliku kada se na mreži mogu lako i brzo naći ažurni referentni materijali. Ako treba da nađete bilo šta u vezi sa jezgrom ili klijentskom stranom JavaScripta, preporučujem vam da posetite MDN veb lokaciju (https://developer. mozilla.org). A za Node API-je na strani servera, preporučujem vam da odete direktno na izvor i obratite se referentnoj dokumentaciji (https://nodejs.org/api).

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: JavaScript
Ostali naslovi iz oblasti: Programiranje

Izdavač: Mikro knjiga; 7. izdanje, 2021; Broširani povez; latinica; 24 cm; 642 str.; 978-86-7555-448-6;