knjizara.com
Naučite jQuery 3

Adam Boduch, Karl Swedberg, Jonathan Chaffer (autor)

Naučite jQuery 3
2200 din
U korpu

Ako ste veb programer i želite da kreirate veb aplikacije koje dobro izgledaju, koje su efikasne, imaju bogat korisnički interfejs i integrišu se bez problema sa bilo kojim pozadinskim prikazom pomoću AJAX-a, onda je ova knjiga idealna za vas. Prikazaćemo vam kako možete da integrišete jQuery 3.0 u veb stranice, da izbegnete kompleksan JavaScript kod, da kreirate fantastične efekte animacije za veb aplikacije i da kreirate besprekorne aplikacije.

Knjiga počinje opisom konfiguracije i prilagođavanja jQuery okruženja i upoznavanjem DOM manipulacije. Zatim ćemo

istražiti napredne animacije za rukovanje događajima, kreiranje optimizovanog korisničkog interfejsa i izgradnju korisnih nezavisnih dodatnih modula. Takođe ćete naučiti kako se jQuery integriše sa omiljenim pozadinskim radnim okvirom.

Iz ove knjige ćete takođe saznati kako ECMAScript 6 funkcije utiču na proces veb programiranja pomoću jQuerya. Istražićemo detaljno kako se upotrebljavaju novi JavaScript promisi koji su predstavljeni i nove API-je animacije u jQueryu 3.0, zajedno sa primerima koda i primerima.

Do kraja knjige moći ćete uspešno da kreirate potpuno funkcionalnu i efikasnu veb aplikaciju i efikasno koristite sve nove funkcije jQuerya 3.0.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: JavaScript
Ostali naslovi iz oblasti: Programiranje

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 5. izdanje, 2017; Broširani povez; latinica; 24 cm; 425 str.; 978-86-7310-516-1;