knjizara.com
Arduino i JavaScript za povezivanje na veb

Indira Knight (autor)

Arduino i JavaScript za povezivanje na veb
2200 din
U korpu

Ova knjiga obezbeđuje uvod u IoT i omogućava čitaocima da kreiraju prototipove. Kreiraćete fizičke interfejse koji komuniciraju sa Internetom i veb stranicama. Pomoću Arduina i JavaScripta možete da kreirate interaktivne fizičke displeje i povezane uređaje koji šalju podatke na Veb ili ih primaju sa Veba. Upotrebićete procese potrebne za podešavanje elektronskih komponenata, prikupljanje podataka i kreiranje veb stranica koje mogu da komuniciraju sa tim elektronskim komponentama.
Kroz vež

be, projekte i objašnjenja ova knjiga c´e omogućiti da naučite osnovne veštine iz oblasti programiranja i elektronike koje su potrebne za kreiranje povezanih fizičkih interfejsa i izradu upečatljivih vizuelizacija korišćenjem velikog broja JavaScript biblioteka.
Do kraja knjige c´ete razviti potpuno radne interaktivne prototipove koji mogu da šalju podatke na fizički interfejs i primaju podatke sa njega. Najvažnije je da ćete iz knjige „Povezivanje Arduina na Veb“ naučiti kako da kreirate povezane fizičke interfejse i da „uvedete“ Veb u vaše projekte iz elektronike.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: JavaScript
Ostali naslovi iz oblasti: Programiranje

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2018; Broširani povez; latinica; 24 cm; 393 str.; 978-86-7310-530-7;