knjizara.com
Sveta znanja - Prvo otkrovenje kosmosa

Ljubiša Stojanović (autor)

Sveta znanja - Prvo otkrovenje kosmosa
1000 din
U korpu

SVETA ZNANJA – Prvo otkrovenje kosmosa (2000), šesta knjiga dr Ljubiše Stojanovića, predstavlja prvo otkrovenje kosmosa, prvenstveno kao energetske tvorevine u kojoj su i najveće zvezde samo zrnca u moru energija. Kompletan tekst autor je dobio u stanju duboke meditacije, sa frekvencijom rada moždanih talasa ispod 1 Hz.
Kosmičke energije nam ovim tekstom upućuju više poruka, a najvažnije su one koje se odnose na sledeće četiri velike teme:
nastanak, sadržaj i funkcionisanje kosmosa,
rušenje ljudskih zabluda o kosmosu,
opasnost od kataklizme,
moguća pomoć kosmosa ljudima.

Ljubav k

oja nas doseže iz dubina s onu stranu našeg sadašnjeg stepena razvoja poziva nas da se uznesemo, putem ljubavi i mudrosti, i da tako proširimo sopstveni krug čovekoljublja i milosrđa.
Knjiga Ljubiše Stojanovića podseća nas da živimo u vremenu u kome je Kosmos sve manifestniji. Ali ne na način za koji su zainteresovani novi konkvistadori. Kosmos nam se, naime, sve više iskazuje kao ono što jeste, a ne kao ono što može da uradi: za mene, za nas ili za tebe.
Kada bismo se toj vrsti značenja okrenuli i u domenu mikrokosmosa, videli bismo da, već sada, Buda ima više nego zrnaca peska na obali Ganga.
dr Vuk Stambolović (iz recenzije)

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Kosmologija , Filozofija prirode
Ostali naslovi iz oblasti: Filozofija

Izdavač: Neopress; 2017; Broširani povez; latinica; 20 cm; 168 str.; 978-86-88895-66-8;