knjizara.com
Aura

Ljubiša Stojanović (autor)

Aura
rasprodato

Knjiga Aura govori o znanjima koja sam, kao i za mojih pet poslednjih knjiga, dobio u dubokoj meditaciji. Ona obuhvata više oblasti paranormalnih znanja, koje su obrađene u odgovarajućim delovima knjige: Ljudska aura, Kako nastaje bolest?, Samoisceljujuće i zaštitne funkcije aure, Isceljenje, Isceljujući proizvodi energetske medicine, Naučne i kliničke provere efekata energetske medicine, Preventiva i Razvoj u perspektivi.
Iako na prvi pogled ne deluje tako, smisao dobijanja ovih znanja jeste efikasnost njihove primene u praksi koja se kroz isceljujuće seanse, stvaranje isceljujućih proizvoda, kao i mnogo širu pomoć iz kosmosa sa sigurnošću može dokazati.
Da bih doša

o do ovog nivoa duhovnog razvoja, koji mi je omogućio dobijanje informacija za knjigu Aura, bilo mi je potrebno devetnaest godina istraživanja u ovoj oblasti.
Celokupni sadržaj knjige, osim rezultata naučnih i kliničkih ispitivanja, dobijen je u dubokoj meditaciji i odmah izgovaran naglas kako bi se snimio na traku jer se po izlasku iz meditacije ničega nisam sećao.
Ljubiša Stojanović

***

Aura je, tako, fundamentalna perspektiva koja usmerava na drugačija viđenja, na drugačija razmišljanja, na drugačija življenja.
Aura je i izraz duhovnosti kao procesa putem koga se svest razvija u smislu buđenja sve viših nivoa spoznanja.
Aura je, uz to, i izraz nove vizije života na zemlji, života u okviru koga će biti moguće uspostaviti ravnotežu između eko – i ego – sistema.
Uz sve ovo, međutim, aura podrazumeva i potencijale za neslućene regresije.
Pre četvrt veka, naime, sa nadom i radoznalošću, maštali smo o dobu Akvarijusa.
Danas nam se ukazuje realnost blistavija od pređašnjih maštanja.
Postavlja se, međutim, pitanje – da li smo u stanju da je sustignemo?
Dr sci. Vuk Stambolović

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Neopress; 2018; Broširani povez; latinica; 24 cm; 566 str.; 978-86-88895-86-6;