Aura

Ljubiša Stojanović (autor)

Aura

1716 din

Stara cena: 2200 din

U korpu

Knjiga Aura govori o znanjima koja sam, kao i za mojih pet poslednjih knjiga, dobio u dubokoj meditaciji. Ona obuhvata više oblasti paranormalnih znanja, koje su obrađene u odgovarajućim delovima knjige: Ljudska aura, Kako nastaje bolest?, Samoisceljujuće i zaštitne funkcije aure, Isceljenje, Isceljujući proizvodi energetske medicine, Naučne i kliničke provere efekata energetske medicine, Preventiva i Razvoj u perspektivi.
Iako na prvi pogled ne deluje tako, smisao dobijanja ovih znanja jeste efikasnost njihove primene u praksi koja se kroz isceljujuće seanse, stvaranje isceljujućih proizvoda, kao i mnogo širu pomoć iz kosmosa sa sigurnošću može dokazati.


Da bih došao do ovog nivoa duhovnog razvoja, koji mi je omogućio dobijanje informacija za knjigu Aura, bilo mi je potrebno devetnaest godina istraživanja u ovoj oblasti.
Celokupni sadržaj knjige, osim rezultata naučnih i kliničkih ispitivanja, dobijen je u dubokoj meditaciji i odmah izgovaran naglas kako bi se snimio na traku jer se po izlasku iz meditacije ničega nisam sećao.
Ljubiša Stojanović

***

Aura je, tako, fundamentalna perspektiva koja usmerava na drugačija viđenja, na drugačija razmišljanja, na drugačija življenja.
Aura je i izraz duhovnosti kao procesa putem koga se svest razvija u smislu buđenja sve viših nivoa spoznanja.
Aura je, uz to, i izraz nove vizije života na zemlji, života u okviru koga će biti moguće uspostaviti ravnotežu između eko – i ego – sistema.
Uz sve ovo, međutim, aura podrazumeva i potencijale za neslućene regresije.
Pre četvrt veka, naime, sa nadom i radoznalošću, maštali smo o dobu Akvarijusa.
Danas nam se ukazuje realnost blistavija od pređašnjih maštanja.
Postavlja se, međutim, pitanje – da li smo u stanju da je sustignemo?
Dr sci. Vuk Stambolović

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Neopress; 2018; Broširani povez; latinica; 24 cm; 566 str.; 978-86-88895-86-6;