knjizara.com
Kultura energetskog načina življenja i ekologija svesti

Ljubiša Stojanović (autor)

Kultura energetskog načina življenja i ekologija svesti
1000 din
U korpu

Knjiga “Kultura energetskog načina mišljenja i ekologija svesti” Ljubiše Stojanovića predstavlja svojevrsni udžbenik iz oblasti suptilnih energija i njihovog značaja za ljude.
Saznanja dobijena u dubokoj meditaciji govore o mogućnosti energetskog isceljenja i pomoći ljudima od strane duhovnih energija . Suštinu Svetih znanja predstavljaju znanja o funkcionisanju kosmosa i pomoći ljudskoj rasi iz kosmosa, ne samo u isceljenju već i u duhovnom razvoju i ostalim oblastima. Ova znanja su nam neophodna za očuvanje zdravlja putem preventive, kako u pogledu bolesti, tako i u pogledu prevencije negativnih misli, razvoju inteligencije, kreativnosti i duhovnosti. Na sadržajan, d

etaljan, praktičan, delotvoran iiinspirativan način prikazana su znanja koja će pokrenuti mnoge ljude putem ličnog razvoja.

Nastanak i razvoj ljudske civilizacije će većini čitalaca otkriti nešto što je za njih bilo potpuno nepoznato, nesto o čemu su samo načuli i naslutili iz nekih religioznih ili istorijskih spisa. Ovaj deo će otkriti ljudima pravi istorijat ljudske rase, puteve i stranputice koje koje je ona prešla tokom milion i po godina od kad se odvojila od drugih varijanti ljudske ideje ili prototipa, i mogućnostima za ubrzani razvoj i povratak Stvaraocu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Alternativna medicina
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Neopress; 2013; Broširani povez; latinica; 20 cm; 240 str.; 978-86-88895-01-9;