knjizara.com
Onlajn-opasnost
kako zaštititi sebe i voljene od zle strane interneta

Erik Kol (autor)

Onlajn-opasnost
rasprodato

Da li vodite računa o tome koje priloge otvarate, na koje linkove klikćete i koje sajtove posećujete? Kada ste poslednji put proverili svoj telefon da biste videli koje su aplikacije instalirane i koje koriste praćenje lokacije?
Ljudi danas žive u sajbersvetu koliko i u stvarnom, u svetu gde niko ne sme da napravi grešku jer, ako je napravite, to će biti zabeleženo, ispraćeno i komentarisano. Dr Erik Kol, stručnjak za bezbednost sa više od dvadeset godina iskustva u informacionim tehnologijama, predočava sve opasnosti koje idu podruku s tehnološkim napretkom, savetujući vas kako da svoje prisustvo na internetu učinite bezbednim.
Knjiga Onla

jn-opasnost fokusirana je na bezbednost i znanje koje vam je potrebno da biste zaštitilii sebe, porodicu ili kompaniju. Autor na jednostavan način predočava korake koje možete preduzeti da umanjite šanse da vas neko ugrozi – dajući savete kako da koristite društvene medije, pravite rezervne kopije, skladištite podatke, stvarate snažne lozinke i bezbedno se otarasite starih uređaja… I pre svega, kako da razvijete svest i prepoznate prevaru.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Bezbednost
Ostali naslovi iz oblasti: Internet, mreže

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2021; Broširani povez; latinica; 21 cm; 174 str.; 978-86-10-04019-7;