knjizara.com
Mladi uprkos godinama

Mladi uprkos godinama
4196 din
U korpu

Knjiga Mladi uprkos godinama sadrži dragocena uputstva kako da uživate u brojnim prednostima koje nosi treće doba. Danas ljudi žive duže nego ikada do sada, pa stoga imaju valjane razloge da 20, 30 ili 40 godina, koliko ih čeka posle odlaska u penziju, što bolje ispunjene i budu što srećniji. Ova uzbudljiva knjiga uputiće vas u razne načine kako da poboljšate zdravlje i povećate energiju – a sve kako biste što više uživali u raznim prednostima koje starost sa sobom nosi. Naučićete: kako d

a poboljšate pamćenje, ostanete mentalno aktivni, pa čak i povećate moć uma (nisu svi kapaciteti vašeg mozga iskorišćeni); kako da uživate u zadovoljstvima koje vam pružaju dobra hrana i piće, a da ne nabacite višak kilograma; da je stariji imunološki sistem otporniji na razne alergije i infekcije; kako da zaštitite srce i pobedite neprijatelje koji vam uskraćuju mogućnost da maksimalno iskoristite energiju koju srce proizvodi – visok krvni pritisak, visok holesterol, dijabetes, stres i gojaznost; jednostavne, delotvorne vežbe koje jačaju mišiće, čuvaju njihovu gipkost, a pomažu i u ublažavanju bola.
Na kraju knjige prilažemo i kratak pregled bolesti koje vas mogu zadesiti u starijem dobu kao i literaturu u kojoj možete pronaći rešenja za tegobe.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Starost , Starenje , Zdravlje
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna medicina

Izdavač: Mladinska knjiga; 2013; Tvrd povez; latinica; 26 cm; 320 str.; 978-86-7928-384-9;