×

Dragi čitaoci,

Posle 22 godine neprekidnog rada Knjizara.com će napraviti kraću pauzu.

U danima kada se svi nalazimo u riziku od pandemije korona virusa mislimo da je društveno najodgovornije na kratko vreme obustaviti sve aktivnosti. Verujemo da ova situacija neće dugo trajati i da ćemo se uskoro ponovo družiti sa knjigama.

Srdačan pozdrav, Knjizara.com

knjizara.com
Kontrakti (modeli poslovnih ugovora)
160 modela poslovnih ugovora

Milenko Ubavić (autor)

Kontrakti (modeli poslovnih ugovora)
1760 din
U korpu

U KONTRAKTIMA – teorijski deo POSLOVNIH UGOVORA sadrži karakteristike poslovnih ugovora, opšte uslove za njihovo zaključenje, psihološki i pravni aspekt pregovaranja, odgovornost za prekid pregovora i sve drugo što je bitno za sastavljanje jednog ugovora. U delu o sastavljanju poslovnih ugovora tretiraju se pripreme za sastavljanje ugovora, kompozicija ugovora, oblikovanje, stručna obrada ugovora i tumačenje ugovora.
U KONTRAKTIMA se obrađuju vrste pripremnih ugovora (sporazuma), forma ugovora i oblici ugovornih isprava.
Ovaj r

ad je orijentisan i namenjen, isto tako, i pravnicma svih profesionalnih opredeljenja: advokatima, pripravnicima u pravosudnim organima (sudovima, tužilaštvima, pravobranilaštvima, u državnoj upravi) i pravnicima u privredi, bez obzira na svojinski sastav kapitala, veličinu i strukturu, kao i pravnicima zaposlenim u vanprivredi. Ovo peto izdanje dopunjeno je sa 60 novih modela ugovora, u odnosu na prethodno izdanje iz 2006. godine, a izmenjeno je po sistematizaciji poslovnih ugovora, opredeljenih po oblastima.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Poslovanje , Ugovori
Ostali naslovi iz oblasti: Pravo

Izdavač: Građevinska knjiga; 5. izdanje, 2011; Tvrd povez; latinica; 22 cm; 647 str.; 978-86-395-0619-3;