knjizara.com
Menadžment pomoću projekata

Dragan Đuričin, Dragan Lončar (autor)

Menadžment pomoću projekata
5325 din
U korpu

Svrha knjige je da postavi paradigmu Menadžmenta pomoću projekata, objasni ulogu Menadžmenta projektom kao glavnog alata ovog koncepta i diskutuje mogućnosti primene respektujući, prvenstveno, how to do it zahteve.

Plan rada na ovoj knjizi vođen je idejom „do istine kroz celinu“ u smislu da je za potpuno sagledavanje problema Menadžmenta pomoću projekata neophodno razmotriti pored koncepcijsko-metodoloških aspekata i tehničke aspekte.

Tehnički aspekti imaju smisla samo ukoliko baziraju na logičnom i konzistetnom skupu pretpostavki. U knjizi su obrađena četiri relevantna aspekta: preduzetnički, marketing, finansijski i izvršni. Tehnički detalji u

vezi pomenutih aspekata su prezentirani tako da omogućavaju rešavanje konkretnih problema bez odstupanja od koncepcijskih pretpostavki.

Knjiga je namenjena studentima Ekonomije, Menadžmenta kao i tehničkih nauka, privrednim praktičarima, poslovnim konsultantima kao i svim zainteresovanim ljudima koji ovim interdisciplinarnim problemom imaju nameru da se bave kao strukom ili u znatiželji.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Upravljanje projektima , Poslovanje
Ostali naslovi iz oblasti: Menadžment

Izdavač: Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu; 6. izdanje, 2019; Tvrd povez; latinica; 24 cm; 808 str.; 978-86-403-1594-4;