knjizara.com
Izneverena - Kuća noći 2

P.C. Kast, Kristin Kast (autor)

Izneverena - Kuća noći 2
rasprodato

Zoi Redberd je pronašla svoj dom u Kući Noći – dom u kome ima verne prijatelje, gde pohađa zaista zanimljiva predavanja na kojima uči o vampirima, vrsti kojoj odskora pripada, kao i dom gde je pronašla zamenu za majku koja ju je odbacila. Njen mentor je prvosveštenica Neferet, čiji se autoritet u svim pitanjima vezanim za poštovanje boginje Nikte i odnose ljudi i vampira može meriti samo s toplinom i pažnjom koju poklanja Zoi, najnadarenijoj početnici u istoriji roda vampira.
Ali tamni oblaci nadvijaju se nad ovu idilu. Uspomena na d

uhove umrlih učenika koje je videla po dolasku u školu još uvek muči Zoi i tad dolazi do katastrofe: prvo jedan, pa drugi tinejdžer iz društva njenog bivšeg dečka Hita bivaju ubijeni. A sve navodi na zaključak da je ubica upravo iz Kuće Noći...
Drugi nastavak bestselerskog serijala o visokoj vampirskoj školi otkriva iskusnu spisateljicu (i učiteljicu) P. C. Kast u vrhunskoj formi, jezički i narativno obogaćenu saradnjom s nadarenom kćeri Kristin. Ovo nezaobilazno štivo za sve one željne uzbudljivog, žestokog i nadasve novog pristupa vampirskoj mitologiji protegnuće se na za sada devet planiranih nastavaka.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost , Vampiri , Horor , Za tinejdžere
Ostali naslovi iz oblasti: Naučna fantastika

Izdavač: Algoritam Media; 2009; Broširani povez; latinica; 24 cm; 247 str.; 978-86-6123-004-2;