knjizara.com
Google trikovi
saveti i alati za inteligentnije pretraživanje

Rel Dornfest, Tara Kališen (autor)

Google trikovi
1650 din
U korpu

Saveti i alati za inteligentnije pretraživanje
Google nudi mnogo više nego što većina ljudi misli. Jednostavan, čist interfejs Google stranice prikriva svu složenost indeksa koji stoji iza njega, sirovu snagu svog okruženja i fleksibilnost sintakse koja se koristi prilikom pretraživanja. Google

trikovi prodiru u suštinu vezanu za dobijanje najboljih rezultata korišćenjem Google pretraživača: pronalaženje onoga što se traži, a ne samo pretraživanje, izvršavanje korisnih zadataka da bi se posao uspešno izvršio, korišećnje Google API interfejsa kako bi se automatizovali složeni zadaci i zadaci koji se više puta ponavljaju, kao i podešavanje i igranje sa svim parametrima kako bi se postigli najbolji mogući upotrebljivi rezultati.

Google index sada sadrži preko osam milijardi web stranica, što je četiri puta više nego što je sadržao u trenutku kada je objavljeno prvo izdanje knjige Google trikovi. Kao što je povećan domen Google pretraživača, tako je i ova knjiga postala sadržajnija, pokrivajući nove Google servise i nove načine za poboljšano izvršavanje već postojećih aplikacija. Potpuno ažurirano i reorganizovano, ovo izdanje knjige Google trikovi nastavlja da zadivljuje onim što možete učiniti pomoću Google pretraživača.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Internet , Pretraživanje , Google
Ostali naslovi iz oblasti: Računari

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2006; latinica; 24 cm; 445 str.; 9788673103969;