knjizara.com
Turistički vodič kroz Beograd

Saša Predojević (autor)

Turistički vodič kroz Beograd
rasprodato

Nebo je nad Beogradom prostrano I visoko, promenljivo a uvek lepo, iza zimskih vedrina sa njihovom studenom raskoši, iza letnjih oluja kada se celo pretvori u jedan jedini tmurni oblak koji, gonjen ludim vetrom, nosi kišu pomešanu sa prašinom panonske ravnice, i u proleće kad izgleda da cvate i ono, uporedo sa zemljom, i u jesen kad oteža od jesenjih zvezda u rojevima. Uvek lepo i bogato, kao naknada ovoj čudnoj varoši za sve ono čega u njoj nema i uspeha zbog svega što ne bi trebalo da bude. (Ivo Andr

ić, srpski nobelovac)

Ukoliko biste želeli da saznate nešto više o gradu na dve reke, gradu koji predstavlja raskrsnicu puteva zapadne i istočne Evrope, koji je mnogo puta bio osvajan i oslobađan ,rušen i iznova građen, gradu izuzetne lepote, prepunom spomenika istorije i kulture, mi smo samo za vas napravili turistiški vodiš kroz Beograd, koji će vam to i omogućiti.
Format je veoma prektičan ,tako da bilo gde da krenete možete ga nositi sa sobom. U okviru svake ambijentalne celine imate kartu, radi lakšeg snalaženja, na kojoj je obeleženo sve što bi trebalo da obiđete. Moderno dizajniran, bogatog kolorita, sa svim neophodnim informacijama koje su vrlo jasno i hronološki date i upotpunjen brojnim živopisnim fotografijama, predstavlja jedno od boljih izdanja koja su trenutno u ponudi na tržištu.
Za posetioce iz svih delova sveta koji su odabrali baš Beograd za svoju turističku destinaciju , vodič je preveden na engleski jezik. Ali to nije sve , mi smo otišli i korak dalje . Uz svaki vodič kupci kao poklon dobijaju multimedijalni disk. Na njemu je skraćena verzija vodiča na srpskom , engleskom i nemačkom jeziku. Na taj način u kućnoj atmosferi , preko svog računara , uz prijatnu muziku možete upoznavati grad i uživati u njemu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Vodiči
Ostali naslovi iz oblasti: Turizam i putovanja

Izdavač: Telefax PTT; 2005; latinica; 21 cm; 160 str.; 86-907019-1-5;