knjizara.com
Potpuno otvoreno i bez uvijanja
kako pronaći, zadržati i razumeti muškarca

Denen Milner, Stiv Harvi (autor)

Potpuno otvoreno i bez uvijanja
rasprodato

U knjizi Ponašaj se kao dama, razmišljaj kao muškarac, koja je odmah po objavljivanju dospela na prvo mesto liste bestselera New York Timesa, Stiv Harvi je milionima žena širom sveta objasnio šta muškarci zaista misle o ljubavi, intimnosti i obavezama. U svojoj novoj knjizi on se usredsređuje na ono što muškarce motiviše, dajući ženama savete o tome kako da to znanje upotrebe da bi u vezama dobile ono što one žele, bilo da je to pomoć u kući, odgovarajuća pažnja u spavaćoj sobi, više novca na zajedničkom bankovnom računu ili iskren odgovor na teška pitanja, kao što su: Jesi li posvećen izgradnji naše zajedničke budućnosti? Da li te moj uspeh plaši? Jesi li me prevario?
U knj

izi Potpuno otvoreno i bez uvijanja: kako pronaći, zadržati i razumeti muškarca, Stiv Harvi nam otkriva:kako da od svog muškarca izvučete istinu, saveti za zabavljanje, po dekadama, kako prestati sa zvocanjem i postići sklad u kući
Na osnovu bogatog životnog iskustva i povratnih informacija koje su žene podelile s njim, Harvi vam nudi svoju mudrost u vezi s mnoštvom tema koje su danas značajne za oba pola, protkanu i ličnim anegdotama iz sopstvene porodične istorije. Uvek neposredan, često duhovit i neverovatno pronicljiv, kao medijska zvezda, komičar, filantrop i (na kraju krajeva) srećno oženjen muškarac, Stiv Harvi još jednom dokazuje da je kralj ljubavnih veza.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija polova , Međupolni odnosi
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Laguna; 2011; Broširani povez; latinica; 20 cm; 224 str.; 978-86-521-0760-5;