knjizara.com
Razgovori o ljubavi

Nataša Lan (autor)

Razgovori o ljubavi
999 din
U korpu

„Ova knjiga bi mogla da vam promeni život.“ – Sandej tajms

Kada je napunila gotovo trideset godina, Nataša Lan je shvatila da zapravo nema nikakve smernice za razumevanje ljubavi. Kako je sve više posmatrala svoje prijatelje i njihove ljubavne odnose, i što je više saznavala o svojim roditeljima, bakama i dekama, kolegama s posla i mentorima, to je bilo očiglednije da godine nisu nikoga od njih približile poimanju ove neuhvatljive, transformišuće, sveprožimajuće emocije. Jedne noći iz vremena kada joj je ova spoznaja preplavljivala misli sedela je na krevetu i zapisala nekoliko reči u vezi sa ljubavlju. U tom trenutku je

shvatila da žudi za iskrenim, širokim, ponekad nelagodnim razgovorima o aspektima ljubavi, koji često ne ulaze u naše svakodnevne diskusije o braku, odnosima sa braćom i sestrama, prijateljstvima ili odnosima sa roditeljima. Razgovori o ljubavi su počeli kao eksperiment s ciljem da se intervjušu eksperti o tome šta ljubav – u svoj svojoj haotičnosti – za njih znači, nakon čega se brzo se razvio u bilten koji je privukao hiljade pretplatnika i ugledan niz sagovornika. Ispostavilo se da Nataša Lan nije bila jedina osoba spremna da otvorenije i šire razgovara o ljubavi.

U svojoj knjizi autorka postavlja tri ključna pitanja o ljubavi: kako da je pronađemo, kako da je očuvamo i kako da preživimo kada je izgubimo? Stvarne ljubavne priče na ovim stranicama ispuniće vas nadom, i podsetiće vas na to da je ljubav krhka, čvrsta, svakodnevna, prelepa i uvek vredna borbe.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Međupolni odnosi , Ljubav
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2023; Broširani povez; latinica; 20 cm; 224 str.; 978-86-10-04947-3;