knjizara.com
100 dejtova
Dama koja je poljubila 100 žaba da bi napisala 1 savršeni priručnik za dejtovanje

Angela Ahola (autor)

100 dejtova
1233 din
Stara cena: 1370 din
U korpu

Nakon što je slepo uronila u gustu i neprohodnu džunglu dejtovanja, doktorka psihologije Angela Ahola uspela je da dešifruje kôd. Posle bezbroj intervjua, 10.000 spojeva na aplikacijama i preko 100 ličnih dejtova, postavljeni su temelji za ovaj neprocenjivi priručnik koji obiluje pragmatičnim savetima.

100 DEJTOVA je vaš novi vodič kroz svet dejtovanja, koji će vas upoznati s mnogim skrivenim signalima i pravili-ma tog drevnog rituala. Da li ste pronašli pravu osobu za sebe? Kako da se istaknete, kako da stvorite hemiju i kako da izbegnete ukletu zonu prijateljstva u koju možete biti saterani protiv svoje volje? Kako se dopisivati i odmeriti svoje reakcije? Koliko brzo

bi trebalo ponovo da se vidimo posle prvog dejta?

100 DEJTOVA će vas naučiti da optimizujete svoju privlačnost, kako u digitalnoj komunikaciji tako i u susretima uživo. Saznajte koji se tipovi ličnosti sukobljavaju, a koji privlače, kako uočiti signale koji će vam ukazati na to da li će vaš partner ikada biti spreman da se obaveže (čak i ako se u početku čini da hoće). Da li ste znali da postoje tri vrste dejtera, a jednu treba obavezno izbegavati – naučite kako da ne upadnete u zamku izbora pogrešnog partnera.

100 DEJTOVA će vam otkriti kako da izgradite divno partnerstvo sa osobom koju ste toliko tražili!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Međupolni odnosi , Priručnici
Ostali naslovi iz oblasti: Knjige

Izdavač: Blum izdavaštvo; 2023; Broširani povez; latinica; 21 cm; 355 str.; 978-86-6174-000-8;