knjizara.com
Pametne žene - pogrešni izbori : kako pronaći pravog i izbeći pogrešnog muškarca

Konel Kouven, Melvin Kinder (autor)

Pametne žene - pogrešni izbori : kako pronaći pravog i izbeći pogrešnog muškarca
rasprodato

Ko je „pametna žena“ kojoj je ova knjiga namenjena?
To je žena koja je okrenuta svojoj karijeri i koja aktivno utiče na razvoj svoje ličnosti. Ona se bori za jasan ženski i lični identitet. Prihvatila je odgovornost za svoju životnu orijentaciju, ima samopouzdanje i sopstveni sistem vrednosti. Zainteresovana je i aktivno utiče na promene u muško-ženskim odnosima.
Međutim, oseća da su joj ljubavne veze s muškarcima razočaravajuće, frustrirajuće i konfuzne, oseća da možda njeni izbori nisu promišljeni...
Postoje načini pomo

ću kojih možete pronaći uzbuđenje tamo gde vam se čini da nema ni traga od njega i taktike pomoću kojih možete ispod raznih muških maski otkriti pravog muškarca za sebe. Ono što vam sada izgleda kao barijera između polova može da bude vaša šansa za ostvarenje potpunih i pravih odnosa s muškarcima. Zato se ova knjiga bavi odnosima između muškaraca i žena, ne samo onakvim kakvi bi oni trebalo da budu, već onakvim kakvi oni stvarno jesu.
Kao klinički psiholozi koji se bave individualnom psihoterapijom, dr Konel Kouven i dr Melvin Kinder osetili su potrebu da razvijaju i nove načine za razumevanje i promišljanje starih ljudskih dilema i „problema življenja“. Jedna od divnih podsticajnih prednosti individualne terapije jeste bogat i intenzivan odnos koji se uspostavlja, ali individualni tretman podrazumeva da se tokom čitavog profesionalnog života ostvari kontakt s malim brojem ljudi.
Ova knjiga autorima je omogućila da s milionima ljudi podele priču o borbi i pobedi žena koje su nailazile na teškoće u ostvarivanju svojih veza. Napisali su ovu knjigu ne samo kao psiholozi već i kao muškarci: kao sinovi, muževi i očevi. Ona je napisana s muške tačke gledišta. Ova knjiga je pokušaj da se odnosi između muškaraca i žena učine jasnijim, realnijim i u krajnjem ishodu srećnijim.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Međupolni odnosi , Seksualna psihologija , Psihologija polova , Moral i društvo
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Samizdat B92; 2014; Broširani povez; latinica; 21 cm; 204 str.; 978-86-7963-388-0;