Novac i zakon privlačenja

naučite da privučete bogatstvo, zdravlje i sreću

Džeri Hiks, Ester Hiks (autor)

Novac i zakon privlačenja

704 din

Stara cena: 880 din

U korpu

Veliki broj onih koji su gledali ili pročitali Tajnu veruje da od univerzuma možete tražiti bilo koju materijalnu stvar koju želite i da će vam je zakon privlačenja isporučiti. Razume se da to nije tako jednostavno. Ako želite da promenite svoj svet, morate promeniti način razmišljanja. U ovoj izuzetnoj knjizi, Ester i Džeri Hiks u glavnim crtama obrazlažu tajnu koja se krije iza zakona privlačenja. Jasno objašnjavaju kako da usredsredite energiju i ostvarite vidljivo blagostanje.


Naučite da ostvarite izobilje tako što ćete:
- usredsrediti se na ono što želite u životu, a ne na ono što nemate;
- videti sebe kao bogatu, a ne siromašnu osobu;
- zamišljati sebe kako uživate u nekom predmetu ili životnom stilu o kojima maštate – videti sebe kako se zabavljate živeći baš u toj kući ili vozeći baš ta kola.
Abrahamove moćne tehnike naučiće vas šta je pravo blagostanje i omogućiće vam da koristite zakon privlačenja za unošenje ove energije u vlastiti život. Za sve ima dovoljno. Najvažnije je da svako od vas to uvidi i poželi... i onda ćete to i privući. Pošto sada posedujete moć da privučete sve što poželite, potvrdite da novac lako pristiže i da imate neograničenu zalihu izobilja i blagostanja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Novac
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Leo commerce; 2014; Broširani povez; latinica; 23 cm; 4249 str.; 978-86-7950-283-4;