knjizara.com
Troši novac dok si živ

Bil Perkins (autor)

Troši novac dok si živ
592 din
Stara cena: 740 din
U korpu

Posao života je sticanje sećanja.

Zamislite da ste do svoje smrti učinili sve što vam je rečeno. Naporno ste radili, štedeli i radovali se - finansijskoj slobodi u penziji. Jedino što ste usput protraćili jeste vaš život. Knjiga Troši novac dok si živ predstavlja zapanjujuću novu i provokativnu filozofiju, a ujedno je i praktični vodič o tome kako izvući maksimum iz novca – i života. Namenjen je onima koji doživotna nezaboravna iskustva stavljaju ispred pukog zarađivanja i gomilanja novca za takozvane zlatne godine.

Ukratko, Bil Perkins želi da vas spase od preterane štednje i premalo uživanja u životu. Bez obzira na to koliko

godina imate, knjiga Troši novac dok si živ podučiće vas Perkinsovom planu za optimizaciju života, korak po korak, kako biste se potpuno angažovali i uživali u onome za šta ste radili i štedeli.

Otkrićete kako da maksimirate trenutke za pamćenje iz svog života pomoću „povezivanja iskustava”, kako da zaradu pretvorite u neprocenjive uspomene prateći svoju „krivu neto vrednosti”, i saznaćete kako da uložite u nešto ili odložite značajnu pustolovinu zasnovanu na „krivoj potrošnje” i „ličnoj kamatnoj stopi”.

Koristeći svoja životna iskustva, kao i inspirativne priče i upozoravajuća kazivanja drugih – i oslanjajući se pritom na uvide o vremenu, novcu i sreći iz psihologije i bihevioralnih finansija – Perkins iznosi pravovremeni, ubedljiv argument za veliko uživanje u životu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Potrošnja , Novac
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Publik Praktikum; 2021; Broširani povez; latinica; 23 cm; 152 str.; 978-86-6035-878-5;