knjizara.com
Rečnik bankarskih, berzanskih i računovodstvenih termina

Dušan Mihajlov (autor)

Rečnik bankarskih, berzanskih i računovodstvenih termina
2750 din
U korpu

Rečnik je rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva stečenog tokom prevođenja, kako pismenog, tako i usmenog. Rečnik sadrži leksiku iz oblasti bankarstva, finansija, berze, računovodstva, carine, špedicije, transporta, spoljnotrgovinskog poslovanja, osiguranja i srodnih delatnosti, sa kojima se jedan bankar najčešće susreće u svom radu i poslovanju.
Rečnik je namenjen poslovnim ljudima i stručnjacima koji su profesionalno orijentisani na oblasti finansijsko-bankarskog i računovodstvenog poslovanja, ali i onima koji tek nameravaju da uđu u ove vode, kao i prevodiocima i svima onima koji se u svakodnevnom poslovanju susreću sa terminologijom iz ovih oblasti.
Rečnik je slo

žen po abecednom redu, u nemačko/srpskoj i srpsko/nemačkoj verziji, a kod mnogih odrednica u okviru jedne reči dati su svi izrazi i uobičajene fraze koji će korisniku olakšati učenje i pamćenje osnovnih pojmova.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Bankarstvo , Nemačko-srpski rečnici , Nemački jezik , Računovodstvo , Novac , Monetarni sistem
Ostali naslovi iz oblasti: Rečnici

Izdavač: Građevinska knjiga; 2007; Tvrd povez; latinica; 21 cm; 728 str.; 978-86-395-0528-8;