Ne odustaj od ljubavi

vodič kroz ljubavne odnose

Žana Korolija (autor)

Ne odustaj od ljubavi

594 din

Stara cena: 699 din

U korpu

Devojčice žele pažnju, žene traže poštovanje!
Autorka jednog od najčitanijih blogova posvećenih odnosima medu polovima okupila je svoje najintrigantnije tekstove u knjigu jedinstvene britkosti, emotivnosti i iskrenosti.
Nije prećutana nijedna tema iz života moderne žene i modernog muškarca, bilo da su u pitanju parovi, ljubavni trouglovi, supružnici, ljubavnici, bivši i bivše, nepreboljeni, iznevereni, rastavljeni, posvađani, usamljeni... Svi oni, uskomešanim emocijama povezani ili sukobljeni, tragaju za ljubavlju i samopoštovanjem.

Ova pronicljiva, duhovita i poučna knjiga kolumnistkinje Žane Korolije nepretenciozan je vodič kroz ljubavne odnose koji će pomoći svakom čitaocu, ženi i muškarcu, da u toj potrazi načini pravi i odlučni korak.
Šta žene žele?! - Voli me kako volim da me voliš! - Zašto muškarci ne vole lepe, pametne i uspešne žene? - Žene se vezuju seksom, a ne muškarci! - Centar sveta je u meni - Ne odustaj od ljubavi! - Meni su potrebna dela, a ne rečl! - Kako da ga zavedeš? - Da li si preljubnica ili prevarena žena?! - Žene vole oficire! - Ona gorda, on pun predrasuda - Reči su te što nas svlače - Da li čestitati rođendan bivšem dragom? - Da li je Facebook postao Fuckbook? - Ako je sumnje više od ljubavi, okreni se i idi - Robija zvana veza sa oženjenim muškarcem - Muškarci se ne razvode - Žene patološki ignorišu prevaru - Kako se otarasiti suparnice? - Spremna za novu ljubav

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubav
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Laguna; 2015; Broširani povez; latinica; 20 cm; 215 str.; 978-86-521-1943-1;