knjizara.com
Odlučite se za ljubav

Barbara de Anđelis (autor)

Odlučite se za ljubav
760 din
Stara cena: 950 din
U korpu

Zapamtite: Niste ovde samo zbog sebe. Svet čeka na vašu ljubav.

Odlučite se za ljubav je inspirativna nova knjiga autorke bestselera Njujork tajmsa i poznate učiteljice transformacija, dr Barbare de Anđelis, koja će vam otkriti mnogo toga. Od trenutka kada se rodimo, pa kroz ceo svoj život, svako od nas se nalazi na misterioznom, nezaustavljivom, žestokom, a ponekad i zbunjujućem putovanju, u potrazi za doživljajem ljubavi. Međutim, ljubav nije jednostavno emocija, ponašanje, pa čak ni povezanost koju osećate s drugom osobom – već je potpuno ispunjeno, svetlošću natopljeno, neograničeno polje vibracije beskonačne božanske energije koja je naša osnovna priroda. Istinska potraga za lj

ubavlju zato neizostavno mora da nas usmeri ka unutra, gde ćemo otkriti da je ljubav za kojom smo tragali na bezbroj načina sve vreme u nama samima.

Šta je to odluka „za ljubav”? To je revolucionarna promena u vašem odnosu prema samoj energiji ljubavi, koja vam otvara vrata novog, prosvetljujućeg iskustva ljubavi kao vibracionog stanja bića. To nije odluka da mislimo nešto novo o ljubavi, da zauzmemo nove stavove o njoj, kao ni novo shvatanje ljubavi. To je odluka da zakoračimo u novo iskustvo sopstvene neograničene ljubavi i otvorimo se prema nezamislivom blagu koje se krije u našem srcu.

Misleći da ljubav dolazi spolja, pogrešno verujemo da moramo da čekamo da se nešto dogodi kako bismo doživeli iskustvo ljubavi. Barbara de Anđelis objašnjava da ljubav nije nešto što zaista možemo dobiti od bilo koga drugog. Više nego ikada ranije, u ovim uznemirujućim vremenima na ovoj planeti, svako od nas je pozvan da postane živi lek, ne da se zaljubi, već da se uzdigne u ljubavi.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubav
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Publik Praktikum; 2020; Broširani povez; latinica; 23 cm; 272 str.; 978-86-6035-778-8;