knjizara.com
Kako razmišljaju milioneri
ovladavanje unutrašnjom igrom bogatstva

T. Harv Eker (autor)

Kako razmišljaju milioneri
rasprodato

Knjiga Kako razmišljaju milioneri otkriva kariku koja nedostaje između priželjkivanja uspeha i ostvarivanja uspeha!
Jeste li se ikad zapitali zašto se neki ljudi naizgled bogate lako, dok je ostalima suđeno da se celog života pate sa finansijama? Je li ta razlika proizvod njihovog obrazovanja, inteligencije, veština, osećaja za trenutak, radnih navika, kontakata, sreće ili njihov izbor posla, biznisa ili ulaganja? Šokantni odgovor je: ništa od navedenog!

Kako razmišljaju milioneri predstavlja dve knjige u jednoj. Prvi deo objašnjava kako deluje vaš finansijski obrazac. Kroz Ekerovu

neobičnu kombinaciju uličnih mudrih opaski, humora i iskrenosti, naučićete kako su rani uticaji iz vašeg detinjstva oblikovali vašu finansijsku sudbinu. Naučićete i kako da odredite svoj finansijski obrazac i „izmenite ga tako da ne samo da stvara uspeh već, što je još važnije, da ga sačuva i stalno uvećava.

U drugom delu ćete upoznati sedamnaest „datoteka bogatstva“, koje detaljno opisuju kako bogataši razmišljaju i postupaju drugačije od većine siromaha i pripadnika srednje klase. Svaka datoteka bogatstva obuhvata i plan aktivnosti koje treba da praktikujete u stvarnom svetu kako biste drastično povećali svoj prihod i nagomilali bogatstvo.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Monetarni sistem , Berze
Ostali naslovi iz oblasti: Ekonomija

Izdavač: Čarobna knjiga; 2006; latinica; 21 cm; 198 str.; 86-7702-026-8;