knjizara.com
Jesi li ti prava osoba za mene?

Barbara de Anđelis (autor)

Jesi li ti prava osoba za mene?
880 din
Stara cena: 1100 din
U korpu

Kako biramo ljubavne partnere? Kojih šest najvećih grešaka možemo napraviti na početku veze? Kako izbeći pogrešnu osobu? Znatna razlika u godinama: šta ako ste mlađi, a šta ako ste stariji? Kako da izaberemo osobu sa kojom ćemo rasti?
Saznanja o ljubavnim zabludama, emocionalnom programiranju i pogrešnim razlozima da se izabere partner nisu prijatna osećanja, a knjiga je napisana sa ciljem da vas osnaži time što će vam pružiti slobodu da postupate drugačije, da se razvijate i da uz pomoć skale kompatibilnosti i drugih alata stvorite partnerstvo kakvo ste oduvek želeli.

KAKO IZABRATI OSOBU SA KOJOM ĆEMO RASTI?
Kako prepoznati p

ravog: šest neophodnih vrlina partnera
Kako da utvrdite da niste dovoljno voljeni?
Kako se veza razvija: nova veza-veza u razvoju-ozbiljna veza

Ovo je jedna od tri ključne knjige koje sam pročitala o partnerskim odnosima i često je preporučujem svojim pacijentima. Knjiga pruža neophodne informacije kao i praktične tehnike kojima povećavamo emocionalnu i seksualnu pismenost, ali i šanse da odaberemo adekvatnog partnera.
Dr Aleksandra Bubera, psihoterapeut i psihijatar,
Psihopolis institut

KAKO BIRAMO LJUBAVNE PARTNERE?
- Šta je formula kompatibilnosti i kako da je odredite?
- Zašto pornografija razara intimnost?
- Koji su pogrešni razlozi za zaljubljivanje?

Zaljubljivanje je čarobno i moćno iskustvo. Na početku se svaki poljubac, svaki razgovor, svaki trenutak čini savršenim, baš kako treba. Ali ubrzo privlačnost i zanesenost postaju „veza", te se sa sedmog neba spuštamo na zemlju radi izazova nove realnosti da život delimo sa drugim ljudskim bićem. I kada se tih prvih nekoliko nedelja pretvore u mesece, jednoga dana se osvestimo pitajući se: „Da li mi ova osoba zaista odgovara?"
Ako ste ikada bili u ozbiljnoj vezi, svakako ste postavili sebi ovo pitanje – pre nego što ste se obavezali, pre no što ste stupili u brak, ili ako veza nije valjala, pre nego što ste odlučili da zauvek odete.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija polova
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Publik Praktikum; 2020; Broširani povez; latinica; 23 cm; 331 str.; 978-86-6035-784-9;