knjizara.com
Jesi li ti prava osoba za mene?

Barbara de Anđelis (autor)

Jesi li ti prava osoba za mene?
rasprodato

Kako biramo ljubavne partnere? Kojih šest najvećih grešaka možemo napraviti na početku veze? Kako izbeći pogrešnu osobu? Znatna razlika u godinama: šta ako ste mlađi, a šta ako ste stariji? Kako da izaberemo osobu sa kojom ćemo rasti?
Saznanja o ljubavnim zabludama, emocionalnom programiranju i pogrešnim razlozima da se izabere partner nisu prijatna osećanja, a knjiga je napisana sa ciljem da vas osnaži time što će vam pružiti slobodu da postupate drugačije, da se razvijate i da uz pomoć skale kompatibilnosti i drugih alata stvorite partnerstvo kakvo ste oduvek želeli.

KAKO IZABRATI OSOBU SA KOJOM ĆEMO RASTI?
Kako prepoznati p

ravog: šest neophodnih vrlina partnera
Kako da utvrdite da niste dovoljno voljeni?
Kako se veza razvija: nova veza-veza u razvoju-ozbiljna veza

Ovo je jedna od tri ključne knjige koje sam pročitala o partnerskim odnosima i često je preporučujem svojim pacijentima. Knjiga pruža neophodne informacije kao i praktične tehnike kojima povećavamo emocionalnu i seksualnu pismenost, ali i šanse da odaberemo adekvatnog partnera.
Dr Aleksandra Bubera, psihoterapeut i psihijatar,
Psihopolis institut

KAKO BIRAMO LJUBAVNE PARTNERE?
- Šta je formula kompatibilnosti i kako da je odredite?
- Zašto pornografija razara intimnost?
- Koji su pogrešni razlozi za zaljubljivanje?

Zaljubljivanje je čarobno i moćno iskustvo. Na početku se svaki poljubac, svaki razgovor, svaki trenutak čini savršenim, baš kako treba. Ali ubrzo privlačnost i zanesenost postaju „veza", te se sa sedmog neba spuštamo na zemlju radi izazova nove realnosti da život delimo sa drugim ljudskim bićem. I kada se tih prvih nekoliko nedelja pretvore u mesece, jednoga dana se osvestimo pitajući se: „Da li mi ova osoba zaista odgovara?"
Ako ste ikada bili u ozbiljnoj vezi, svakako ste postavili sebi ovo pitanje – pre nego što ste se obavezali, pre no što ste stupili u brak, ili ako veza nije valjala, pre nego što ste odlučili da zauvek odete.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija polova
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Psihopolis institut; 2020; Broširani povez; latinica; 23 cm; 331 str.; 978-86-6035-784-9;