knjizara.com
Kako sam dospela ovde
kako naći put do nove nade i sreće, kada vam se u životu i ljubavi dese neočekivani obrti

Barbara de Anđelis (autor)

Kako sam dospela ovde
rasprodato

Dok nam je u prethodnim knjigama odavala tajne koje svaka žena treba da zna o muškarcima i o životu, ucila nas kako da budemo srecni ili kako da vecno volimo, u ovoj knjizi zahvaljujuci svom velikom poznavanju ljudske prirode, De Andelisova nam pomaže da pronademo put do nove nade kada nam se u životu i ljubavi dese neocekivani obrti.
Svi se mi, pre ili kasnije, suocavamo sa situacijama koje nismo mogli ni da zamislimo – ostali smo bez posla; veza u koju smo mnogo uložili završila se; nekom do koga nam je stalo ugroženo je zdravlje. A možda smo samo stigli do trenutka kada se svode racuni i kada smo shvatili da naš život nije ni blizu onakav kakav smo želeli da bude. Tada se pitam

o kako je moguce da nam se to dešava i šta sad da radimo. Kako sam dospela (dospeo) ovde!

Ova knjiga predstavlja vodic u pronalaženju odgovora na to pitanje i pokazuje nam moc tog pitanja da transformiše naš život – pokazuje nam kako da otvorimo vrata licnoj transformaciji koja je cesto prerušena u corsokak. Ona nam nudi nacine za preuzimanje kontrole nad životnim okolnostima tako što nas prvo uci da procenimo gde smo, kako smo tu stigli, a zatim i da se izborimo s problemima koji prate naše zaticanje sebe na neocekivanom mestu.

Pomaže nam da prevazidemo pitanje Kako sam dospela (dospeo) ovde? i pretvorimo ga u Kakav izbor imam? Šta sad da uradim? Kako da nastavim dalje? Gde želim da idem?

Kroz dvanaest Glava podeljenih u Tri dela vodi nas od iskopavanja mudrosti iz dubine i igranja sa istinom, preko zbunjenosti do jasnoce, i pretvaranja corsokaka u kapije, sve do sticanja mudrosti i dolaska na mesto koga nema – jer iako izgleda kao da putujemo negde, mi u stvari idemo ukrug, spiralno silazeci sve dublje unutra, otkrivajuci ko smo i šta smo. Mi smo to mesto. Mi smo ta misterija koju želimo da saznamo.
Ton

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihotehnika
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Miba Books; 2014; Tvrd povez; latinica; 21 cm; 338 str.; 978-86-89595-16-1;