knjizara.com
Iscelitelj snova
kvantni svet energetskog isceljenja

Adam (autor)

Iscelitelj snova
rasprodato

Adam je mlad i neverovatno nadaren energetski iscelitelj na daljinu. Otkrio je svoju sposobnost da leči povrede i bolesti ljudi u dobu od 14 godina. Danas je među najpoznatijim svetskim isceliteljima, koji brišu granice nauke i duhovnosti.
Adam demistifikuje naučne koncepte i objašnjava kako celokupno Znanje u Univerzumu postoji u obliku energije koju možemo koristiti za isceljenje kroz intuiciju i nameru. On objašnjava lične i metafizičke aspekte Jedinstva i međupovezanosti u odnosu na vaše zdravlje: kako univerzalna energija ispoljava sebe kroz svest, reinkarnaciju, karmu, auru, svet duhova. Kako uravnotežiti emocije, kako vera i duhovnost utiču na isceljenje.
Kroz sadr

žaj, u kome se pominju poreklo Univerzuma, Polje informacija, Simfonija svetlosti, Biofotoni, svesni i podsvesni um, kolektivna svest, biće vam jasno da Adam spada u sve veću grupu naučnika-duhovnjaka-iscelitelja, poput Erika Perla, Lin Mektagart, Ervina Lasla, koji govore o jedinstvenom Polju i DNA, isceljivanju Univerzalnom energijom i uvode nas u Novo Doba holografskog sveprožimanja nauke i duhovnosti.
Energetske vežbe, afirmacije i vizualizacije daju ovom svetskom bestseleru praktičnu notu, a knjiga ima i ilustracije u boji.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Bioenergija , Alternativna medicina , Fizioterapija
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Esotheria; 2009; Broširani povez; latinica; 20 cm; 231 str.; 978-86-7348-394-8;