knjizara.com
Četiri uvida
mudrost, moć i milost Čuvara zemlje

Alberto Viloldo (autor)

Četiri uvida
831 din
Stara cena: 924 din
U korpu

U ovoj knjizi izneta su duhovna učenja koja su čuvala tajna društva Čuvara Zemlje, vračeva i iscelitelja s područja Amerike. Četiri uvida kažu da je sve u stvaranju – ljudi, kitovi, pa čak i zvezde – načinjeno od svetlosti koja se manifestovala kroz moć namere. Čuvari Zemlje koristili su ove uvide da bi iscelili bolesti i eliminisali emocionalnu patnju, pa čak i za to da bi doveli do stvaranja novog tela koje stari i isceljuje se na drugačiji način.

Prvi uvid vas uči kako da se oslobodite svojih emocionalnih povreda iz prošlosti tako što ćete to učiniti na isti način na koji zmija odbacuje svoju kožu – odjednom. Podučava vas da vi niste va

ša priča niti vaša prošlost, već junak sopstvenog života. Drugi uvid vam daje uputstva kako da se izdignete iznad straha i besa da biste živeli i praktikovali milost. Treći uvid vam pokazuje kako da iskoračite izvan vremena i zakoračite u beskonačnost da biste rešili probleme pre nego što nastanu i iscelili svoju sudbinu. Četvrti uvid vam detaljno objašnjava kako da sanjajući stvarate svet tako što ćete se najpre probuditi iz kulturološki uslovljenog transa u koji ste naučeni da uronite, da biste, kada to učinite, mogli da stvarate radost, izobilje i smisao u svom životu.

Ova knjiga otkriva drevne tehnike koje možemo da koristimo da bismo postali bića svetlosti, sposobna da opažaju energiju i vibracije od kojih je sačinjen, na mnogo višem nivou, fizički univerzum.

Dr Alberto Viloldo je medicinski antropolog koji se nalazi na čelu društva „Četiri vetra“ u okviru kojeg obučava ljude iz Amerike i Evrope praksi energetske medicine i vraćanja odvojenih delova duše. Ovo društvo ima svoje centre u Novoj Engleskoj, Kaliforniji, Velikoj Britaniji, Holandiji i u Park Sitiju, u Juti.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Šamanizam
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Leo commerce; 2015; Broširani povez; latinica; 23 cm; 197 str.; 978-86-7950-352-7;