knjizara.com
Sanjati odvažno : kako šamani sanjajući stvaraju svet

Alberto Viloldo (autor)

Sanjati odvažno : kako šamani sanjajući stvaraju svet
831 din
Stara cena: 924 din
U korpu

Današnja fizika podučava nas da svi mi sanjajući i sa svakom svojom mišlju stvaramo svet. Drevni šamani iz Severne i Južne Amerike shvatali su da mi ne samo da stvaramo ono što doživljavamo u svom životu, već i da sanjamo samu prirodu realnosti i da je, stoga, „život samo san“. Međutim, kada ne sanjamo svoj život, tada moramo da prihvatimo da živimo u košmaru koji su stvorili drugi ljudi.

Ova izuzetn

a knjiga govori o tome kako da sanjajući i koristeći svoju moć i milost, kreirate svoj svet i pokazuje vam kako da se probudite iz kolektivnog košmara i počnete da oblikujete život ispunjen hrabrošću i ljubavlju, što je sveti san koji su šamani svih vremena poznavali i kojem su služili.

Na stranicama ove knjige, dr Alberto Viloldo otkriva drevna duhovna učenja koja vam pokazuju kako da stvorite realnost iz nevidljivog matriksa kreacije i objašnjava vam kako da sanjate život ispunjen mirom, zdravljem i izobiljem. Čitajući ovu knjigu, otkrićete da je imati hrabrost jedino što vam je potrebno da biste stvorili radostan život za kakvim žudite.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Šamanizam
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Leo commerce; 2015; Broširani povez; latinica; 21 cm; 198 str.; 978-86-7950-340-4;