knjizara.com
Prosvetljenje - Šamanski način isceljivanja

Alberto Viloldo (autor)

Prosvetljenje - Šamanski način isceljivanja
831 din
Stara cena: 924 din
U korpu

„Prosvetljenje“ odvodi čitaoca na isceljujuće putovanje inspirisano bezvremenom mudrošću domorodačkih kultura i najnovijim teorijama mikrobiologije. Kroz različite stadijume ovog inicijacijskog puta, počinjemo da shvatamo uzroke svoje patnje i učimo kako da se oslobodimo bola i drame izazvane našim nezaceljenim emocijama.

Život nas poziva da prođemo kroz proces inicijacije, čineći to na različite načine - mogućnost ljubavi, gubitak roditelja ili prijatelja, rođenje deteta ili suočavanje sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Do istinske inicijacije dolazi kada se suočimo sa izazovima u svom životu i doživimo duhovno ponovno rođenje - prosvetljenje.

Ova knjiga nas pod

učava kako da transformišemo toksične emocije i pretvorimo ih u izvor moći i milosti. Kada naučimo kako da otpustimo teške situacije i probleme i prihvatimo svoj život onakvim kakav jeste, možemo da počnemo da se identifikujemo sa svojim sopstvom koje je večno. „Prosvetljenje“ nam pokazuje kako da se oprostimo od svoje prošlosti, otkrijemo sveto mesto duha i radosti i postignemo sjedinjenje tela i duše.

Iznoseći svoja iskustva, navodeći mitove iz brojnih kultura i proširujući svoje istraživanje na područje neurobiologije, dr Alberto Viloldo omogućava čitaocima da imaju dobrobit od ovih drevnih praksi.

Dr Alberto Viloldo je autor više knjiga, uključujući Šaman, iscelitelj i mudrac, Sanjati odvažno, Četiri uvida i Ispravljanje prošlosti i isceljivanje budućnosti uz pomoć vraćanja odvojenih delova duše. On je psiholog i medicinski antropolog i bavio se više od 25 godina proučavanjem isceliteljskih praksi šamana s područja Amazonije i naroda Inka. Dok je radio na državnom univerzitetu u San Francisku, osnovao je „Laboratoriju za biološku samoregulaciju“ posvećenu istraživanju načina na koje um stvara psihosomatsko zdravlje i bolesti. Dr Viloldo se nalazi na čelu društva „Četiri vetra“, u okviru kojeg se bavi podučavanjem ljudi u Sjedinjenim Državama i Evropi praksi energetske medicine i vraćanja odvojenih delova duše.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Šamanizam
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Leo commerce; 2015; Broširani povez; latinica; 23 cm; 193 str.; 978-86-7950-344-2;