knjizara.com
Šamanizam za početnike
U šetnji sa svetskim isceliteljima zemlje i neba

Džejms Endredi (autor)

Šamanizam za početnike
891 din
Stara cena: 990 din
U korpu

Očaravajući novi pogled na drevnu duhovnu tradiciju.
Iscelitelji i vizionari, nalazači hrane i prizivači kiše – kao posrednici između fizičkog i duhovnog sveta, šamani su tokom više od 40.000 godina igrali ključnu ulogu u ranim kulturama. Ali bezvremena mudrost šamana može nam pomoći i u izazovima s kojima se danas susrećemo.

Džejms Endredi istražuje šamanske staze širom planete i govori o oruđima, ritualima i verovanjima koja su uvrežena u većini tradicija. Otkrićete kako se šamani biraju, kako postaju šamani i kako uspostavljaju vezu sa životinjama moći, precima i ostalim žiteljima duhovnog sveta. Uz mnoštvo priča iz ličnog i

skustva Endredi nudi uvide drugih stručnjaka na ovom polju, poput Mirče Elijadea, Majkla Harnera i Holgera Kalvajta, kao i domorodačkih šamana kroz istoriju.

Šamanizam za početnike u zaključku daje promišljen i snažan pogled na to kako praktikovanje šamanizma može vratiti ravnotežu i mir u naše živote i na celu zemlju.

Džejms Endredi (Arizona) praktikuje šamanizam više od dvadeset pet godina. Izlagao je na Međunarodnoj konferenciji o šamanizmu i pojavljivao se na kanalu Histori. Posetite ga na www.jamesendredy.com.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Šamanizam
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Leo commerce; 2015; Broširani povez; latinica; 23 cm; 197 str.; 978-86-7950-359-6;