Znam kako da smršate

Pol Makena (autor)

Znam kako da smršate

rasprodato

ŽELITE LI DA JEDETE ŠTA GOD VAM SE PROHTE, a da istovremeno gubite kilograme?
- Želite li da budete zaista zadovoljni svojim telom?
- Ne možete da izgubite tih poslednjih pet kilograma?
- Da li vam je teško da se odreknete dodatnih porcija?
- Da li ste obeshrabreni zbog svojih navika u ishrani i zbog svoje težine?
- U tom slučaju, ova neverovatna knjiga i CD mogu da vam pomognu!

Revolucionarni novi metod koji će vam pomoći da prestanete da preterujete u ishrani, da kontrolišete proždrljivost i budete u potpunosti motivisani da vežbate!

Pol Makena razvio je napredni sistem za mršavljenje koji će izmeniti vaše mišljenje, stavove i uverenja o vašoj ličnosti, o vašem zdravlju i hrani koju jedete kako bi vam pomogao da sasvim lako preuzmete kontrolu nad načinom ishrane i zauvek izgubite kilograme.Dok budete koristili Polov neverovatan sistem, najnovije psihološke tehnike automatski će vam pomoći da počnete odmah da gubite kilograme! Možete neprestano da ih ponavljate kako biste bili zadovoljni sobom dok postižete savršenu liniju, konfekcijski broj i težinu.
Dr Pol Makena je britanski autor bestselera. Njegove knjige prodate su u više od pet miliona primeraka širom sveta. Pomogao je mnogima da izgube suvišne kilograme, ostave pušenje, prevaziđu probleme sa nesanicom, otklone stres i povećaju samopouzdanje. Njegove televizijske emisije milioni ljudi imali su priliku da prate u 42 zemlje sveta. Sarađivao je sa rok zvezdama, holivudskim glumcima, olimpijskim šampionima i vodećim biznismenima. Sada želi da pomogne i vama!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Dijetetika , Gojaznost , Dijeta
Ostali naslovi iz oblasti: Kuvari

Izdavač: Alnari doo; 2010; Broširani povez; latinica; 21 cm; 142 str.; 978-86-7710-487-0;